Wat is …

B&B B21 is een nieuwe studio (35 m2) voor 2 pers.

  • Eigen ingang
  • badkamer
  • toilet
  • kookgelegenheid
  • koelkast/vriesvak
  • flatscreen TV
  • gratis WiFi
  • parkeren op eigen terrein.

In de nabije omgeving de mooiste wandel-, fiets- en mountainbikeroute’s. Denk hierbij aan de Sallandse Heuvelrug, Reggedal en Pieterpad. Attracties; Oorlogsmuseum, Sterrenwacht, Avonturenpark Hellendoorn, 2 schaapskooien, enz. In Nijverdal en Hellendoorn zijn vele restaurants en bars. Kortom een prachtige omgeving. Tot snel!

De ruimte

Het appartement heeft een vrij modern interieur. Het slaapgedeelte heeft een 2-persoonsbed met aan beide zijden een nachtkastje met lampje. De lampjes zijn dimbaar.
Het zitgedeelte heeft 2 relax fauteuils om ontspannen TV te kijken. Een flatscreen met de meeste zenders is beschikbaar, waaronder Formule 1 van Ziggo.
In de hal is het toilet en achter de 2e deur een badkamer met wasbak en een regendouche. In de badkamer zijn handdoeken, shampoo, conditioner en een föhn aanwezig.

Toegang voor gasten

Het appartement is vanaf de achterzijde van het hoofdgebouw te betreden. Vanaf je eigen parkeerplek loop je via de schutting het terras op. Van daar is het appartement direct toegankelijk. Verder is het appartement geheel zelfstandig. Alles is aanwezig om ook meerdere dagen te verblijven. Een kleine keuken met 2-pits kookplaat, spoelbakje en koelkast met vriesvak. Ook is een magnetron aanwezig om snel even iets op te warmen.

Andere dingen waar je op moet letten

De B&B is zonder ontbijt. Een ontbijtpakket is wel beschikbaar, dit kan men vooraf doorgeven. Het ontbijtpakket wordt klaar gezet in de koelkast in het appartement. Het pakket bestaat uit diverse soorten brood, boter, kaas, worst, jam, hagelslag, jus d’orange, melk en een kleine lekkere verrassing. In het appartement is altijd gratis koffie en thee beschikbaar.
Bij aankomst staan 2 flesjes koud water in de koelkast.
Verder kan gebruik worden gemaakt van een aantal drankjes tegen een kleine betaling bij gebruik (minibar).